Benvinguts a Forja de Frikis

Forja de Frikis es una iniciativa de blog personal d’uns amics que molt abans de ser pares, erem anomenats frikis gràcies a les nostres aficions, jocs de taula, joc de cartes col·leccionables, wargames amb miniatures, jocs de rol en línia RPG/MOORPG, etc… i que amb l’arribada dels nostres petits, dels que us vull dir que és el millor que ens ha passat a la nostra vida i amb diferència, aquestes aficions van desaparèixer i no gradualment no, ho van fer en grau apocalíptic!
La nostra vida va fer un canvi de daltabaix en tots els sentits, i les aficions van quedar a un nivell de zero absolut, semblava que la flama s’havia extingit. Però fa un temps que aquest daltabaix sembla que ja s’ha ‘normalitzat’ i la flama que creiem apagada torna a fer escalfor, i aquesta escalfor la volem transmetre als nostres petits, perquè la nostra il·lusió és que pares i fills, comparteixin les mateixes aficions.
Per això el que volem aconseguir amb la informació del Blog Forja de Frikis es ajudar a compartir aficions amb tothom i en especial a qui es consideri mare o pare friki.
Gràcies per visitar-nos.
BENVINGUTS!

T`ha agradat? Deixa el teu vot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 + 2 =