Presentació Kiro

Aquesta és la meva primera entrada i em presentaré una mica 😄

Em diuen Kiro, sóc pare de dos nens, informàtic de professió i em considero un Pare Friki. De petit ja deien els meus mestres de l’EGB que la força era intensa en mi, però no entenien el significat, els meus pares no eren frikis i tampoc ho són ara.

TEMCO T-106C

 

Des de molt petit ja era ‘gamer’, la meva primera consola i que encara tinc, va ser una ‘TEMCO T-106C‘ i hi vaig jugar molt al mític ‘pong’.

 

Amstrad CPC-464

Ja de més gran (uns 12 o 14 anys) jugava a màquines recreatives, Shinobi, Donkey Kong, Invaders,… el terme en què ens catalogaven va ser ‘viciats’, actualment ‘gamers’. Més endavant els pares em van comprar un ‘Amstrad CPC 464‘ amb pantalla en fòsfor verd, ja que aquell estiu em van apuntar a classes d’informàtica de programació en bàsic 1.0! Ja era un Friki! 😎

Captura del Joc Batman de Ocean per Amstrad CPC-464

Tots els meus amics a la piscina municipal i jo contentíssim anant a les classes de programació. Recordo que a les últimes pàgines del llibre d’instruccions, venien uns programes escrits en línies de codi, per poder-los introduir al microordenador i gravar-ho en cinta de cassette 😰

Vaig passar hores i hores jugant al Batman en pantalla verda 😨

Warhammer Fantasy 5° edició – Bretonia vs Hombres Lagarto

Ja de més gran amb més o menys 20 anys, vaig descobrir gràcies a un gran amic, àlies ‘SangiFetge’, el Warhammer Fantasy que em va marcar un abans i un després al món friki ja que desconeixia els jocs de miniatures.

Aquesta caixa d’inici va arribar a les mans de ‘SangiFetge’ i no ser si dir que va ser culpa seva o gràcies a ell que ens vam endinsar en el món de les minis i wargames, 😅 passàvem hores i hores pintant minis per després lluir-les al camp de batalla.

El meu fantàstic exèrcit era format per les temibles tropes assassines de ‘Elfos Oscuros‘ que encara conservo, i lluitaven aferrissadament contra els seus ‘Bretonianos‘ amb el pudent ‘Caballero Verde’ (quins anys aquells 😆)

De moment ho deixo aquí i aniré ampliant aquesta entrada, ja que encara tinc alguna coseta més per explicar.

5 de 5 (100%) 1 vot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

52 − 51 =