Idea d’un Catàleg de joguines per Nadal i Reis

Aquesta havia de ser la meva primera entrada i m’he volgut presentar una mica. El cas és que m’he passat de presentació i m’ha donat per una entrada nova que podeu veure aquí. 😅

Feta una ‘mica’ de presentació, anem al que us volia explicar 😜

Ja ens apropem a les dates de Nadal i Reis, i com cada any costat fosc de la força en màrqueting televisiu fa una aniquilació per arrasament al ‘màrqueting’ que els pares podem fer als nostres padawan, i això que a casa nostra mai mirem la televisió, o molt poc, només capítols de dibuixos animats per Internet. Els dies que anem a casa dels avis per exemple, mirant dibuixos, que al final veuen més minuts d’anuncis que de dibuixos, els bombardegen amb desenes d’anuncis publicitaris de joguines que després només demanaran als Reis Mags o Pare Noel perquè a l’anunci s’ho han currat i és la millor joguina del món. Però la realitat és que només hi jugaran el dia de Nadal o Reis, perquè s’adonaran que allò no val per a res o quan ja has jugat una estona, es torna molt avorrit.

Idea Catàleg Personalitzat

Per això, aquest any a @forjadefrikis hem decidit fer un catàleg personalitzat de regals per Nadal i Reis, per intentar que als petits padawan no els sedueixi el costat fosc de la força, per suposat que aquest ‘cataleg’ contindrà jocs i joguines que els pares considerem, siguin educatius, frikis, jocs de taula, construcció, rol per nens 😜 i amb els que gaudirem tota la família, però sobretot perquè sabem que els agradaran, i un cop els tinguin no tindran una decepció. Després aquest catàleg s’imprimeix i es reparteix per les cases on els Reis Mags cada any, deixen regals. D’aquesta manera el dia de Reis, tindran regals que ells hauran demanat amb il·lusió i els pares contents, ja que qualsevol elecció, és bona.

Amb nosaltres ha funcionat! El van trobar a la bústia encuadernat amb grapadora 😜 i per poc hem de posar tot el catàleg dins la carta als reis 😂 el nostre ‘cataleg personalitzat’ es aquest.

Només una cosa, aquesta frikada ha estat una idea de @forjadefrikis i aquests productes els podeu trobar a la vostra botiga de sempre, en cap cas rebem cap remuneració per part de ningú en aquesta publicació i/o Blog. Els productes han estat aquests, però podrien haver estat uns altres. 😉

5 de 5 (100%) 3 vots

5 Comments

  1. BOna idea. Molt poc friki per cert…. on estan les espases laser???? i la disfressa de Kylo Ren???XD.
    Tot i trobar-ho bona idea, no hi veig problemes amb els joguets “comercials” al final nosaltres som els filtres i els encarregats de seleccionar que serà el millor que portin els Reis. La tendència dels nens es demanar-ho tot massivament, jo també ho faig!!! però crec que tots sabem les preferències dels nostres fills.
    Endavant.

  2. Les espases Laser ja estan als altres catàlegs Jordi 😉
    Crec que aquí lo veritablement friki es la currada de fer un catàleg alternatiu per a que els nens siguin lliures de escollir altres coses, que als catàlegs convencionals també hi són, però entre Frozens, Ladybags i Starwars ( ara moriré, ho se), els nens ni les veuen.
    Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 87 = 93